This is me

Hi there! Mijn naam Is Evelyn Smith. 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot pedagoog en nog werkzaam in de jeugdzorg. Naast mijn werk in de jeugdzorg ben ik sinds 2022 opgeleid en werkzaam als Reiki Master, Ademcoach en Holistisch Therapeut. Mijn roots liggen in Engeland en Nederland. Ik ben geboren in Engeland. Ik spreek Nederlands, maar Engels is mijn moedertaal en dat zal je soms horen aan mijn Engelse uitdrukkingen.

Mijn passie is om anderen te helpen hun innerlijk kompas te ontdekken en deze te versterken, zodat zij bij zichzelf blijven ‘in tunen’ om verder te kunnen op hun reis naar welzijn en persoonlijk groei.

Evelyn Smith

Mijn missie

Met de kennis en ervaring met Reiki, de kracht van de adem en holistisch genezing, combineer ik deze helende technieken om balans, rust en herstel te bieden. Mijn begeleiding gaat verder dan alleen het bieden van directe coaching of advies. Ik wil je voorzien van tools en handvaten die je helpen om zonder mij verder te kunnen. Ik geloof in de kracht van empowerment, en daarom deel ik graag waardevolle tips en technieken die je kunt meenemen in je dagelijks leven.

Mijn doel is om jou te ondersteunen bij het vinden van balans, het ontwikkelen van zelfbewustzijn en het ontdekken van jouw innerlijk kracht. Omdat iedereen deze kracht al bezit!

Woorden die mij omschrijven: eerlijk, gevoelig, empathisch en moedig.

Mijn passies, naast mijn eigen bedrijf, zijn: muziek (ik speel gitaar en piano en ik schrijf eigen nummers), planten en natuur, reizen, yoga en gezelligheid; samen zijn met mijn inner circle van vrienden, familie en mijn liefdevolle vriend.

In Costa Rica ontdekte ik mijn ‘zonnetje’

In februari 2020 maakte ik een reis naar Costa Rica waar ik tijdens mijn verblijf in de jungle zou wonen om vrijwilligerswerk te doen met schilpadden. Ik was al driemaal eerder naar Costa Rica geweest voor hooguit drie weken. Dit keer was het plan om drie maanden te blijven. Twee weken na aankomst brak Covid-19 uit en de wereld en alle reismogelijkheden gingen op slot. De plek waar ik verbleef was anders dan ik gehoopt had. Ik zat midden in de jungle vast op een plek waar ik mij onveilig voelde. Ik raakten in paniek. Het lukte mij niet om rationeel na te denken of om mijn emoties en gedachten te reguleren. Ik voelde dat mijn fundament (waar ik jarenlang voor had gevochten om deze te behouden) onder mij vandaan was getrokken en alles stortten in elkaar. Ik stortte in elkaar. Urenlang lag ik op mijn yoga matje midden in de jungle te huilen in paniek: ik was mezelf (weer) ‘kwijtgeraakt’. Alles wat ik dacht te hebben opgebouwd aan inzichten en hulpmiddelen (o.a. geleerd in therapie die ik heb gehad) leek te zijn verdwenen. Mijn reis van liefde en avontuur verliep heel anders dan ik dacht dat het zou zijn. Ik kampte met teleurstelling, verdriet en angst. 

Evelyn Smith Spiracle ademcoach reiki master holistisch coach

Tijdens mijn reis in Costa Rica kwamen gedachten, emoties, blokkades en trauma’s omhoog. Ik kon niet anders dan deze onder ogen te komen en te doorvoelen. Dit proces was eenzaam en beangstigend en vaak heel overweldigend. Al was mijn tijd in de jungle een donkere, eenzame tijd, het was ook het mooiste wat me ooit is overkomen. Ik kreeg de kans om mezelf weer terug te vinden en te helen. Mijn reis kreeg betekenis en gaf me de mooiste en de meest waardevolle inzichten. Ik vond in mijzelf nieuwe kracht en een lichtbron, mijn zonnetje. Dit zonnetje werd mijn anker, mijn innerlijk kompas. Ik begon mijn intuïtie te voelen, spreken en leerde het te volgen. Ik kwam op voor wat ik wilde en voor wat ik nodig had. Ik werd meer zelfverzekerd en in tune met mijzelf en anderen om mij heen. Nu is het dagelijkse routine om bij mezelf in te tunen en meer vanuit vertrouwen te leven. Dit is wat ik iedereen gun en graag aan anderen meegeef.

Het leven kan soms hectisch zijn en we vergeten bij onszelf ‘in te tunen’. Het is belangrijk om regelmatig de tijd te nemen om naar binnen te keren, je gedachte, emoties en lichamelijke sensaties te observeren en te doorvoelen. Dit proces van afstemmen zorgt ervoor dat je dieper inzicht krijgt in je behoeften, verlangens en blokkades. Het helpt je ook om bewuste keuzes te maken die je gezondheid, geluk en welzijn ondersteunen. Samen versterken we jouw innerlijk kompas, zodat je beter in staat bent om in te tunen bij jezelf en te navigeren door de uitdagingen van het leven. Stuur me een berichtje en let’s get started: let’s breathe en tune in. You’ve got this.

Much love and light,
Evelyn