Holistisch coachen

Holistisch coachen is een benadering van gezondheid en welzijn die het hele individu behandelt: lichaam, geest en ziel.

In plaats van slecht de symptomen van een specifieke klacht te behandelen, richt holistische coaching zich op het begrijpen van de diepere oorzaken van fysieke of emotionele problemen. Het erkent de onderlinge verbinding tussen alle aspecten van jouw leven en streeft naar evenwicht en harmonie op al deze niveaus.

Evelyn Smith Spiracle ademcoach reiki master holistisch coach logo

Wat kan holistische coaching voor jou betekenen? 

Holistische coaching helpt bij het in kaart brengen en oplossen van vele klachten en problemen waarvan iemand bewust of onbewust last van heeft. Hier zijn enkele van de klachten en problemen waarbij holistisch therapie helpend kan zijn:

Stress en Angst

Holistische coaching biedt technieken zoals mindfulness, ademhalingsoefeningen en ontspanningstechnieken om stress en angst te verminderen.

Burn-out klachten

Het kan helpen bij het verkennen van de onderliggende oorzaken van de burn-out en biedt ondersteuning bij emotioneel herstel.

Fysieke pijn

Holistische coachen zoals EFT (Emotionally Focused Therapy) en Reiki kunnen helpen bij de verlichting van fysieke pijn en ongemak.

Slapeloosheid

Technieken zoals meditatie, reiki en ademtechnieken kunnen helpen bij het bevorderen van een goede nachtrust.

Zelfontwikkeling

Het kan worden gebruikt om persoonlijke groei, zelfbewustzijn en spirituele ontwikkeling te bevorderen.

Levensveranderingen

Holistische coaching kan mensen helpen bij het omgaan met grote levensveranderingen, zoals verlies, ziekte of carrièrewijzigingen.

Algemeen welzijn

Zelfs als je geen specifieke klachten hebt, kan holistische coachen bijdragen aan een beter algemeen welzijn, waardoor je een evenwichtiger en gezonder leven kunt leiden.

“Ik heb het geluk gehad om zowel Reiki als ademsessies te ervaren met Evelyn. Haar rustgevende aanwezigheid straalt vertrouwen uit en zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Evelyn luisterde zonder oordeel naar mijn verhaal, waardoor er een verbinding en vertrouwen ontstond. Wat me echt aansprak, was haar vermogen om op een begeleidende manier aanwijzingen te geven, waardoor ik zelf kon blijven oefenen en leren. Deze aanpak heeft geleid tot een echte transformatie. Ik ben dankbaar voor de waardevolle ervaringen met Evelyn en beveel haar ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar innerlijke groei en welzijn.” ~ Mirjam

“Ik heb een holistisch coaching traject met Evelyn doorlopen. Evelyn heeft veel kennis die zij met verschillende oefeningen en technieken doorgeeft zodat ik zelf aan de slag kon met mijn ademhaling, denkpatronen en zelfbewustzijn. Ik slaap beter en snurk niet meer! Ik heb meer energie en durf te zeggen dat ik beter om kan gaan met stress.”  ~ Patrick

“Evelyn gaf me de ruimte om stil te staan bij mezelf en alles los te laten wat ik al zo lang vasthield. Haar aanpak is doortastend en sensitief. Evelyn neemt echt de tijd voor je. Bedankt voor de bijzondere ademreis!! en alle inzichten die heb gekregen tijdens de behandelingen.” ~ Sanne